Foto av Simon Mogren

Justlikemysoul.com

Sista uppdraget för Hej Kalmar!

12 januari, 2013 by Simon Mogren | 0 comments

POPIDYLL-006

Det blir många sista saker den här veckan. Om en vecka tar jag studieuppehåll från Media Management på LNU för att flytta till Stockholm och arbeta heltid som förbundsordförande för Ung Media Sverige. En av de sakerna är att jag i natt var ute och fotade för Hej Kalmar! en sista gång. Eller ja, i alla fall en sista gång för den här gången.

Platsen var klubben Popidyll, och på scenen stod Elliphant. Tyvärr var scenbelysningen under all kritik – men här är ett par bilder i alla fall.

 

Första uppdraget för Hej Kalmar! Vimmel på Volym

27 september, 2012 by Simon Mogren | 0 comments

Jag har tagit mina första bilder för Hej Kalmar!, en nätbaserad tidning som vänder sig mot unga i Kalmar. Jag kommer främst att fotografera vimmel för dem, och det var även just detta som mitt första uppdrag bestod av – nämligen på premiären av onsdagsklubben Volym i Kalmar.

 

Här får ni även en bonusbild som aldrig publicerades på Hej Kalmar! då den ansågs vara lite väl grov. Alltså passar den här:

Minitågluff

21 september, 2012 by Simon Mogren | 8 Comments

En av de stora sakerna jag gjorde i somras var att en resa med tåg i Europa tillsammans med min vän Angelica. Jag hade bestämt mig för att lära mig filma under resan, och släpade alltså med mig kameran mellan Stockholm, Berlin, Paris och Köln under tio dagar. Filmen är en helt vanlig resefilm – lite bilder på resan – lite turistande – lite mat och lite party – en najs resa helt enkelt. Jag är jättenöjd med resultatet för att vara det första jag gör i filmvärlden (klippte faktiskt klart denna före filmen i tidigare inlägg), och det känns som att det kommer att bli en hel del mer filmande i framtiden – även om det tar djävulskt mycket tid att klippa ihop materialet i efterhand.

MÖTET 2012

18 september, 2012 by Simon Mogren | 2 Comments

Inför en konferens jag skulle åka på blev jag ombedd att filma. Jag som knappt filmat förut blev lite tveksam men tog till slut emot utmaningen. Jag har alltså nu lärt mig både att filma och att klippa film på en helt okej nivå. Titta själv och se!

MÖTET är en knytkonferens för det civila samhället, alltså för personer som arbetar inom ideella organisationer. Att det är en knytkonferens betyder att deltagarna själva tar med sig innehållet och håller seminarier, föreläsningar, diskussioner och andra mötesformer. Årets MÖTET var enligt mig mycket lyckat och jag hoppas att det blir av även nästa år!